Hoofdweg 40 8166 AE Emst

+31 (0) 578 661581

info@spaanstotaal.nl

KvK Apeldoorn 08153891

Hoofdweg 40 8166 AE Emst

+31 (0) 578 661581

info@spaanstotaal.nl

KvK Apeldoorn 08153891

Diensten

Diensten

Spaans TOtaal zal alle obstakels in de communicatie voor u wegnemen, zodat u zich in het aller belangrijkste kunt concentreren: het zaken doen!

Vertaling en linguïstische diensten

-Vertaling. Onze eerste stap in het vertalen, is uw boodschap perfect begrijpen: aan wie is het gericht en wat wilt u er mee bereiken. Zodra dit duidelijk is, vertalen wij uw boodschap naar de gewenste tal, zonder dat de essentie of de communicatieve kracht ervan verloren gaat in de vertaling.

Wij vertalen Spaans-Nederlands, Nederlands-Spaans en Engels-Spaans. Wij
vertalen alle teksten in elk formaat: webpagina’s, folders, handleidingen, nieuwsbrieven, overzichten, zakelijke- of privé correspondentie, enz. Voor andere taalcombinaties werken samen wij ervaren native speakers/vertalers.

-Redactie. Van aantekeningen of interviews met de klant, schrijven wij teksten, die aangepast zijn aan de stijl en toon van elk specifiek doel.

-Correctie. Wij corrigeren uw Nederlandse- en Spaanse teksten. Onze integrale correctie (spellingcontrole in stijl en inhoud) zorgt ervoor dat u zeker kunt zijn van een optimale tekst.

Aarzel niet om alles wat verband houdt met geschreven taal aan ons over te laten; Spaans TOtaal
zal altijd een oplossing voor u proberen te vinden.

Consultantie en tolkdiensten

-Onderzoek en contact. Telefonisch contactleggen met buitenlandse klanten (het maken van afspraken, inwinnen van informatie, enz.). Tolkdiensten en bijstand bij zakelijke bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken of afspraken bij overheidsinstanties. Verslagen over administratieve papierwinkel in het Spaans en Nederlands. Tolkdiensten en bijstand bij officiële instellingen in Spanje en Nederland.

Taalcursussen op maat

Wij maken onze cursussen op maat naar uw wensen en houden rekening met uw deadline. De cursussen kunnen worden gegeven op uw werkplek, bij u thuis of bij ons.

Spaans voor reizigers. Voor iedereen die zich wil vestigen of een tijd in Spanje (of in een ander Spaans sprekend land), door verandering van woonplaats, studie of om andere redenen wil doorbrengen. Conversatieles Spaans. Spaans en Nederlands voor bedrijven.

Nederlands voor Spaanse nieuwkomers. Naast Nederlands leren, is deze cursus een uitstekende mogelijkheid om in contact te komen met de gebruiken en de gewoonten van de Nederlandse maatschappij en integratie hier te vergemakkelijken.

Individuele lessen of in groepen met een maximum van 4 personen (ideaal voor gezinnen).

Tarieven

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van het Vertalers 

Contact

Neem vrijblijvend contact met mij op en ik zal graag een TOtaal oplossing voor u proberen te vinden